fbpx

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Πάνος Μπαλατσινός, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GYM BASE BOOTEX

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ GYM BASE BOOTEX

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Μπες στην οικογένεια των Gym Base Bootex!

Πόσο εύκολο είναι να στήσω το δικό μου Gym Base Bootex; Μπορείς να μπεις στη μεγάλη οικογένεια της Gym Base Bootex είτε έχεις προηγούμενη εμπειρία στον χώρο, είτε όχι. Για εσένα, που θα επιλέξεις να αδράξεις την ευκαιρία, έχει σχεδιαστεί μία ολοκληρωμένη διαδικασία ένταξης η οποία περιλαμβάνει:

 • Όλες τις διαδικασίες επιλογής και αξιολόγησης του σημείου
 • Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης
 • Υπηρεσίες σχεδιασμού της συνολικής εικόνας και λειτουργίας του δικού σου Gym Base Bootex
 • Σχεδιασμό και υλοποίηση marketing και business planning
 • Ολοκληρωμένο πλάνο grand opening
 • Συνεχή υποστήριξη και παρακολούθηση για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων σου το πρώτο κρίσιμο διάστημα λειτουργίας.

gym-base-training

Τα στοιχεία υπεροχής της Gym Base Bootex
 • Εξελισσόμενα προγράμματα fitness προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ιδιαίτερου κοινού και κάθε πελάτη
 • Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων fitness που βασίζεται στον συνδυασμό της αποτελεσματικότητας με τη διασκέδαση. Στα Gym Base Bootex η επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων είναι μια διασκεδαστική εμπειρία.
 • Η καινοτομία των προγραμμάτων fitness, η οποία προσελκύει νέα δυναμικά κοινά και παράλληλα αυξάνει την μέση απόδειξη στους υφιστάμενους πελάτες.
 • Οι κορυφαίοι γυμναστές και γνώστες του αντικειμένου fitness που συνεργάζονται με τα Gym Base Bootex
 • Η κουλτούρα Gym Base Bootex που σε κάνει να νιώθεις πως εδώ βρίσκεσαι στο δεύτερο σπίτι σου, πλαισιωμένος από ανθρώπους που νοιάζονται για εσένα.
 • Οι υψηλού επιπέδου αισθητικής και ποιότητας χώροι φιλοξενίας και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός.
 • Το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που σου επιτρέπει να είσαι εσύ το αφεντικό της επιχείρησής σου και να ελέγχεις την ποιότητα της ζωής σου.
Οι αποκλειστικές υπηρεσίες της Gym Base Bootex

Η καινοτομία κρατά διαρκώς ενεργό το ενδιαφέρον των πελατών. Έχοντας στα χέρια του ένα πλούσιο και πολυδιάστατο προϊοντικό μείγμα ο franchisee μπορεί να κερδίσει ευκολότερα τον πελάτη, καθώς μπορεί να του προωθήσει την κατάλληλη για εκείνον υπηρεσία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πολλαπλές πηγές εσόδων. Οι καινοτόμες και αποκλειστικές υπηρεσίες της Gym Base Bootex περιλαμβάνουν τα:

 • Magic Boots: Πρόκειται για το exclusive πρόγραμμα της αλυσίδας, που αποτελεί το απόλυτο trend του εξωτερικού. Ήρθε στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την GYM BASE BOOTEX. Η υπηρεσία χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα σε όλο το σώμα μέσα από τον χορό και τη διασκέδαση.
 • 9’ fit: Αποτελεί ένα signature training concept, αποκλειστικά σχεδιασμένο κι εφαρμοσμένο από την ομάδα της GYM BASE BOOTEX. Εμπεριέχει όλα τα είδη ασκήσεων υψηλής έντασης, που πραγματοποιούνται σε small groups, σε μικρής διάρκειας προπόνηση και υλοποιούνται σε συνδυασμό με τον μοναδικό εξοπλισμό των γυμναστηρίων.
 • Pilates Bootcamp: Το premium program του δικτύου αποτελεί έναν συνδυασμό ασκήσεων pilates με αερόβια προπόνηση και cardio ασκήσεις, που οδηγούν σε γρήγορη εφίδρωση και αύξηση των καύσεων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εμπεριέχει όλα τα οφέλη που χαρίζει το pilates στο σώμα, ενώ λειτουργεί παράλληλα ως αναπλαστικό και προληπτικό μέσο τραυματισμών.
gym-base-bootex-personal-trainingΔιαφορετικοί τύποι γυμναστηρίων και οικονομίες κλίμακας

Ανάλογα με το προφίλ του εκάστοτε franchisee αλλά και τη φυσιογνωμία της κάθε περιοχής, η αλυσίδα έχει δημιουργήσει 3 τύπους  γυμναστηρίων: το PRIVATE, το CITY και το Flagship. Επιπλέον, το ωράριο των γυμναστηρίων είναι ευέλικτο, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής, και η οργανωτική δομή προσεκτικά σχεδιασμένη

Από την άλλη, οι ειδικές συμφωνίες με εγκεκριμένους προμηθευτές για τον απαραίτητο εξοπλισμό των γυμναστηρίων, επιτυγχάνουν οικονομίες κλίμακας και κατ’ επέκταση ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και μείωση της επένδυσης του franchisee. Παράλληλα, οι συμφωνίες αυτές αποτελούν μια σημαντική «ανάσα» για τον νέο συνεργάτη, ο οποίος είναι σίγουρος για την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων, την ίδια στιγμή που δεν χρειάζεται να αναζητήσει ο ίδιος τον εξοπλισμό στην αγορά!

Ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές τεχνικές marketing

Στους ανθρώπους της Gym Base Bootex αρέσει η εξωστρέφεια και την επιδιώκουν με κάθε τρόπο. Διαθέτουν ένα πολύ καλά ενημερωμένο website, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να έχει μια πρώτη επαφή με τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία της αλυσίδας. Παράλληλα, έχουν επενδύσει ιδιαίτερα στο blogging, το οποίο προσφέρει δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με το fitness και τη σωστή διατροφή και ενισχύει τη σύνδεση του δικτύου με τα μέλη του.

Όσον αφορά το digital marketing, η Gym Base Bootex αξιοποιεί τα Google ads με καμπάνιες που «παίζουν» στοχευμένα και σε συνάρτηση με το marketing plan, το οποίο αναπροσαρμόζεται ανάλογα. Αντίστοιχες καμπάνιες σχεδιάζονται και υλοποιούνται και στο Facebook, το Instagram και το YouTube. Τέλος, η εταιρεία διοργανώνει κάθε χρόνο ένα μεγάλο event στο Σοφικό Κορινθίας, στο οποίο συμμετέχουν όλα τα μέλη και οι φίλου του δικτύου. Το συγκεκριμένο event αποτελεί πλέον θεσμό και δίνει ένα τεράστιο boost δημοσιότητας στην αλυσίδα, μέσα κυρίως από τα social media.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των δράσεων; Κάθε γυμναστήριο της αλυσίδας γίνεται συνώνυμο του fitness και του healthiness, ενώ ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι έχουν να αφηγηθούν τη δική τους Gym Base Bootex εμπειρία!

gym-base-bootex-trainers
Το ιδανικό μοντέλο για κάθε τύπο franchisee

Διαθέτοντας ένα ευέλικτο μοντέλο franchise, τα γυμναστήρια Gym Base Bootex ανοίγουν την αγκαλιά τους σε διαφορετικού τύπου επενδυτές. Τόσο άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον χώρο του fitness, όσο κι όσοι επιθυμούν να αλλάξουν ρότα στην καριέρα τους και μαζί με αυτήν, να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής τους, μπορούν να γίνουν οι επόμενοι συνεργάτες του δικτύου. Στις δύο αυτές κατηγορίες, ανήκουν οι αυτοαπασχολούμενοι franchisees, των οποίων η γυμναστική γίνεται τρόπος ζωής και πηγή εισοδήματος. Είναι όμως μόνο αυτά τα προφίλ των υποψήφιων συνεργατών; Έχοντας διαμορφώσει ένα εξαιρετικά ευέλικτο μοντέλο franchise, η αλυσίδα έχει διαμορφώσει ειδικό χώρο και συνθήκες και για τον τρίτο τύπο συνεργάτη, που δεν είναι άλλος από τον μέτοχο- επενδυτή.

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση κάθε υποψηφίου

Η αλυσίδα Gym Base Bootex προσφέρει στο προσωπικό της ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο διαρκώς ανανεώνεται από νέες πρακτικές και τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών αλλά και υπηρεσιών γυμναστικής.Το ίδιο πρόγραμμα training προσφέρεται και στον franchisee. Στόχος είναι η άριστη κατάρτιση του συνόλου του προσωπικού, σε όποιο πόστο κι αν ανήκει ο καθένας.

Το αποτέλεσμα; Μια μεγάλη και δεμένη ομάδα που απαρτίζεται από άτομα, τα οποία νιώθουν ότι ο χώρος του γυμναστηρίου είναι ένα δεύτερο σπίτι γι’ αυτούς, μια δεύτερη οικογένεια. Μια οικογένεια που βρίσκεται κάτω από την ισχυρή ομπρέλα της Gym Base Bootex, προσφέροντας ποιότητα ζωής στο προσωπικό και στα μέλη της και πολλαπλά κέρδη στους franchisees της.

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα; Η ομάδα των Gym Base Bootex θα είναι δίπλα σου για να σου παρέχει όλη την απαραίτητη βοήθεια ώστε ξεκινήσεις ομαλά και χωρίς μεγάλη πίεση το ταξίδι σου στον συναρπαστικό κόσμο του fitness.

Επικοινωνήστε μαζί μας