fbpx

Gym Base – THE VIDEO

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
+30 210 6756200

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE

Πληροφορίες Δικτύου

Αριθμός Καταστημάτων: [9]
[7]
[2]
Έναρξη Δραστηριότητας: 2017
Έναρξη Franchising: 2018
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται επιθυμητή

Οικονομικά Στοιχεία

Μέσο Μέγεθος Καταστήματος:
Από 100 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€46.000 – 100.000
Entry fee:
Από €10.000
Royalties:
4%

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail: frsupport@tfc.gr
Δ/νων Σύμβουλος: 
Πάνος Μπαλατσινός
Υπεύθυνος Ανάπτυξης: 
The Franchise Co.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ GYM BASE BOOTEX

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

GYM BASE BOOTEX


Η επιχειρηματική ευκαιρία που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Σκέφτεσαι να γίνεις το επόμενο νέο μέλος των Gym Base Bootex; Πολύ καλά κάνεις! Τα Gym Base Bootex δεν είναι μόνο μία καταπληκτική επιχειρηματική ευκαιρία είναι και το πρώτο βήμα για μία συναρπαστική ζωή. Φυσικά, το βασικότερο κίνητρο κάθε επίδοξου franchisee είναι το κέρδος, αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή…

«Ως επιχειρηματίας δεν κυνηγώ το κέρδος. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου δίνει κίνητρο να μην μένω στάσιμος και να βελτιώνομαι. Πιστεύω πως αν δεν κυνηγάς το χρήμα αλλά το παιχνίδι, κάποια στιγμή θα σου έρθει και το κέρδος», αναφέρει ο ιδρυτής των Gym Base Bootex, Πάνος Μπαλατσινός.

Είναι πρόκληση να είσαι ο πιο δυνατός παίκτης της αγοράς αλλά και το να μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα και να εξελίσσεσαι. Είναι μια πρόκληση το να βελτιώνεις τη ζωή και την καθημερινότητα άλλων ανθρώπων. Είναι πρόκληση να ξυπνάς με κέφι κάθε πρωί για να πας στη δουλειά σου, όπως και το να είσαι κυρίαρχος της ζωής και της μοίρας σου… Όλα αυτά μπορείς να τα κερδίσεις μπαίνοντας στην οικογένεια των Gym Base Bootex!

Gym Base Bootex personal tainingΑπό 50.000 ευρώ και 100% δικό σου

Στα Gym Base Bootex το fitness είναι τρόπος ζωής. Ο σύγχρονος άνθρωπος, με τις δεκάδες υποχρεώσεις, αναζητά τρόπους να φροντίσει τον εαυτό του και να κατακτήσει την ευεξία με έναν αποτελεσματικό, διασκεδαστικό και προσιτό τρόπο. Αυτή τη βασική ανάγκη έρχεται να καλύψει η αλυσίδα Gym Base Bootex.

Η εταιρεία της Gym Base Bootex έχει σχεδιάσει ένα ευέλικτο μοντέλο franchise που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις δυνατότητες σου, είτε ενδιαφέρεσαι να μπεις στο δίκτυο ως αυτοαπασχολούμενος είτε ως επενδυτής. Πιο αναλυτικά, η επένδυση ξεκινά από τα 50.000 ευρώ και η νέα επιχείρηση ανήκει 100% αποκλειστικά στον franchisee. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμοι τρεις διαφορετικοί τύποι γυμναστηρίων: το PRIVATE, το CITY και το Flagship. Το ωράριο των γυμναστηρίων είναι ευέλικτο, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής, και η οργανωτική δομή προσεκτικά σχεδιασμένη.

Απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες

Πλήρως διαφοροποιημένα από τα κλασικά γυμναστήρια αποτελούν τόπο συνάντησης κοινών στόχων, όπου χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης αλλά και η αίσθηση του «ανήκειν».

«Σε όποια χώρα κι αν έχω ταξιδέψει, πάντα επιβεβαιώνω κάτι ήδη γνωστό, ότι ζητούμενο όλων των trainee είναι η προσωπική σχέση και επαφή με τον trainer», τονίζει ο κοσμογυρισμένος Πάνος Μπαλατσινός. Μεγάλο ατού των trainers των GYM BASE BOOTEX είναι ακριβώς αυτή η προσωπική σχέση που αναπτύσσουν με τους trainees. Όσοι είναι φίλοι της άθλησης γνωρίζουν ότι το δέσιμο και η εμπιστοσύνη που αναπτύσσεις με τον γυμναστή σου λειτουργεί άριστα και δεν επηρεάζεται από άλλους παράγοντες.

Η ευελιξία φέρνει πάντα αποτελέσματα

Για τους ανθρώπους των GYM BASE BOOTEX ο κάθε trainee είναι ξεχωριστός και απαιτεί διαφορετική προσέγγιση ανάλογα με τις ανάγκες του. Έτσι, όλα τα προγράμματα της αλυσίδας είναι ευέλικτα, συνεχώς αναπροσαρμοζόμενα και υλοποιούνται σε small groups, semi-personal και personal προπονήσεις.

Πιο αναλυτικά, μέσα από ένα πλάνο ερωτήσεων, συλλέγονται πληροφορίες για κάθε νέο trainee. Με βάση αυτές τις πληροφορίες δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης. Τα αποτελέσματα αυτής της προσέγγισης είναι πραγματικά θεαματικά, καθώς μέσα σε 20 μόλις μέρες, ο εκπαιδευμένος θα δει το σώμα του να αλλάζει, ενώ αυτή η αλλαγή θα αποτυπώνεται και με αριθμητικά στοιχεία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα τω προγραμμάτων εξυπηρετεί δύο καίριους στόχους, την αποτελεσματικότητα του προγράμματος αλλά και τη διακράτηση του πελάτη. Ένα πρόγραμμα προπόνησης που επαναλαμβάνεται για περισσότερο από ένα μήνα, παύει να λειτουργεί σωστά γιατί αφενός το σώμα του εκπαιδευόμενου προσαρμόζεται και δεν βελτιώνεται περαιτέρω, αφετέρου ο εκπαιδευόμενος νιώθει πλήξη από την επανάληψη της ίδιας ρουτίνας.

Η αποτελεσματικότητα και η διασκέδαση πάνε μαζί

Και τι συμβαίνει με τον παράγοντα κόπωση; Πόσο καιρό μπορούμε να κρατήσουμε πιστό έναν εκπαιδευόμενο που κοπιάζει; Η κόπωση και η πλήξη δεν είναι προβλήματα που αφορούν τα GYM BASE BOOTEX, καθώς όλα τα προγράμματά τους συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με τη διασκέδαση.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού του μοναδικού μείγματος είναι τα Magic Boots, ένα από τα USPs της αλυσίδας. Πρόκειται για το απόλυτο trend του εξωτερικού, που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά από το GYM BASE BOOTEX. Τα αποτελέσματα της χρήσης τους είναι θεαματικά, ενώ ο εκπαιδευόμενος ουσιαστικά χορεύει και διασκεδάζει.

Η καινοτομία κρατά το ενδιαφέρον του πελάτη

Ένας ακόμα παράγοντας που κρατάει το ενδιαφέρον των πελατών διαρκώς ανανεωμένο είναι η μεγάλη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Έχοντας στα χέρια του ένα πλούσιο και πολυδιάστατο προϊοντικό μείγμα ο franchisee μπορεί να κερδίσει ευκολότερα τον πελάτη, καθώς μπορεί να του προωθήσει την κατάλληλη για εκείνον υπηρεσία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πολλαπλές πηγές εσόδων.

«Κάνω “σαφάρι” σε άλλες χώρες, κυρίως στην Αμερική, όπου μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα. Παίρνω αυτή την εμπειρία, την προσαρμόζω στα δεδομένα των GYM BASE και πάντα τη μεταδίδω στους franchisees», αναφέρει ο κ. Μπαλατσινός.

Στις καινοτομίες του GYM BASE BOOTEX περιλαμβάνονται, πέρα από τα Magic Boots, το 9’ FIT, ένα signature training concept που συνδυάζει μικρής διάρκειας αλλά υψηλής έντασης ασκήσεις στο πλαίσιο small groups. Καινοτομία αποτελεί, επίσης, το Pilates Bootcamp, ένα premium program που συνδυάζει το pilates με την αερόβια προπόνηση και cardio ασκήσεις για γρήγορη εφίδρωση και αύξηση των καύσεων.

GYM BASE NEWS

Gym Base Bootex: Τα κορυφαία trends του fitness είναι ήδη εδώ!

Η Gym Base Bootex ανανεώνεται και ενσωματώνει διαρκώς τα πιο νέα trends στα προγράμματά της, καθώς οι τάσεις στον κόσμο του fitness έχουν αλλάξει άρδην. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής δεν αφήνουν χώρο σε τρόπους προπόνησης βαρετούς ή κοπιαστικούς. Οι trainees σήμερα...

Gym Base Bootex: Μοναδικές υπηρεσίες για μοναδικά μέλη

Το fitness είναι μία από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες παγκοσμίως και ως τέτοια αλλάζει, μετασχηματίζεται και λανσάρει συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Όσοι θέλουν να ξεχωρίσουν στην αγορά, θα πρέπει να παρακολουθούν ανελλιπώς τις εξελίξεις για να είναι πάντα ένα...
Επικοινωνήστε μαζί μας